Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

« За чисте довкілля»  та дня благоустрою території населеного пункту.

Дата: 17.04.2021 08:55
Кількість переглядів: 1669

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З 15 березня по 15 квітня 2021 року , до  Всеукраїнського дня  навколишнього середовища, у селі Миколаївка-Новоросійська стартувала акція « За чисте довкілля»  та дня благоустрою території населеного пункту.

Було заплановане масштабне  прибирання не тільки самого населеного пункту , але і прилеглої території, у тому числі узбіччя уздовж траси Рені- Одеса, яка проходить через село. Якщо біля своїх домівок мешканці прибирають, то тут навести порядок нема кому.   В цей день ретельно чистили, прибирали, збирали сміття колектив ДДЗ « Сонечко « на чолі завідуючої Дибко О.К., робітники СВК « Прогрес «,  керівника Домусчі П.М., ТОВ « Дорінвест « керівник Денов С.Г., працівники культури, сільської ради, магазинів, робітники школи, керівник Шляхтицька Г.О.

Напередодні мешканцям села були розіслані письмові повідомлення  з проханням прибрати території біля своїх домівок. Громадяни не заперечують, а відносяться з розумінням, підтримують і допомагають. Зараз вирішується питання вивозу побутового сміття на обладнане звалище. Треба віддати належне і висловити велику подяку за підтримку та розуміння, голові СВК « Прогрес « Домусчі П.М., мешканцям села Олініченко Д.В та Тімохіну В.В. за надання техніки для вивозу сміття.

Звісно є ще  багато невирішених проблем, сама велика це звалище сміття і прилеглі до них території, а також закинуті та повалені будівлі  та кинуті ділянки. Але зупинятися не збираємося. Плануємо  підключити до вирішення питання для наведення порядку фермерів, підприємців, базове господарство, сіль комунгосп та всіх мешканців громади.

Сподіваємося , що акція « За чисте довкілля « буде проводитися  не один раз на рік, а стане нормою життя і напередодні весняних свят до неї приєднаються всі мешканці села. Пам’ятаємо , що чиста громада - це показник культури мешканців, які проживають у ній.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь