Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 22.09.2021 16:57
Кількість переглядів: 692

    Під керівництвом в.о. голови - секретаря ради Надії Іванівни Кліманової                        22.09. 2021р. відбулася апаратна нарада за участю працівників Успенівської сільської ради. 

     Начальник відділу фінансів Лускало О.М. ознайомила всіх присутніх з проектом  розподіла показників державного бюджету на  2022р.

     Головний спеціаліст відділу освіти  Бубіліч О.С. проінформувала про те що з 23 вересня 2021р. вся територія України переходить в «жовту» зону і в закладах освіти працівники проходять вакцинацію.

    Керуюча справами виконавчого комітету Успенівської сільської ради Устющева І.М. проінформувала всіх про те, що 23.09.2021р. о 10.00 буде засідання виконавчого комітету Успенівської сільської ради.

       Начальник служби у справах дітей Т.В. Байда розповіла що сьогодні (22.09.2021р.), о 15.00 відбудиться засідання комісії з питань захисту прав дитини  Успенівської сільської ради.

      По закінченню наради керівництвом громади було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь