Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

СУЧАСНИЙ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК с.Успннівка

Дата: 27.09.2021 17:29
Кількість переглядів: 776

Перший етап роботи.

Фото без опису

   Великою проблемою для розвитку здорової молодої нації с.Успенівка було відсутність сучасного спортивного майданчика на свіжому повітрі, як одного з основних засобів сприяння повноцінному фізичному розвітку молоді. Над вирішенням цієї проблеми працювали керівництво і депутатський корпус Успенівської сільської ради ще в 2019р. Але коли на початку 2020р. в бюджеті с. Успенівка були   гроші з вільного залишку і можливо  було робити проектно-кошторисну документацію в нашій Державі обявили (12 березня 2020р.) «локдаун» (строгий карантин). Були вимушено припинені всі робити щодо реалізації будови сучасного спортивного майданчика.

  В 2021р. нарешті розпочався перший етап роботи над сучасним спортивним майданчиком за рахунок вільного залишку з 2020р. бюджету с.Успенівка,  на території Успенівської ЗЗСО І –ІІІ ст., для дітей шкільного віку, з сучасним спортивно ігровим обладнанням та покриттям, що надасть можливість покращити організцію фізкультурно - оздоровчої роботи, забеспечення рухової активністі під час проведення занять з фізкультури на свіжому повітрі, спортивно - фізкультурного дозвілля та прогулянок, для проведення спортивних змагань між учнями навчальних закладів нашої громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь