Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

В Україні запрацював чат-бот СВОЇ — інструмент ефективної комунікації у громадах

Дата: 05.10.2021 10:03
Кількість переглядів: 870

Фото без опису

Чат-бот СВОЇ запрацював у 21 громаді у 9 областях України. Завдяки інструменту громадяни можуть зручно спілкуватися з місцевою владою та впливати на її рішення, отримувати консультації щодо державних сервісів, голосувати в опитуваннях, підписувати петиції, підтримувати проєкти громадського бюджету та брати участь у консультаціях з громадськістю.

«Цей потужний інструмент допоможе новоствореним територіальним громадам швидко налагодити ефективну взаємодію між місцевою владою та жителями. Цифровізація розв’язує проблему доступу до інформації, що є особливо актуальним для сільської місцевості», — підкреслив заступник Міністра розвитку громад та територій України Олександр Дудченко.

Новий чат-бот є частиною платформи СВОЇ, до якої може приєднатися будь-яка громада та яка дозволяє їм безплатно та зручно створювати вебсайти, що будуть містити всю необхідну інформацію про їхню діяльність. Платформу СВОЇ розроблено завдяки партнерству Мінцифри, Мінрегіону і Програми EGAP, що фінансується Швейцарією і реалізується Фондом Східна Європа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь