Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

РІШЕННЯ про дострокове припинення повноважень сільського голови Успенівської сільської ради Білгород - Дністровського району Одеської області

Дата: 06.10.2021 16:37
Кількість переглядів: 1197

Фото без опису

    РІШЕННЯ 

 

« 16» вересня   2021 року                                                        № 213-УІІІ

        

Про дострокове припинення повноважень

сільського голови Успенівської  сільської ради

Білгород - Дністровського району Одеської  області

 

      Керуючись статтями  26, 42, 79  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи заяву Гусєва В.Л. від 01.09.2021 року  до Успенівської сільської ради про складання повноважень Успенівського  сільського голови, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Взяти до відома заяву Гусєва Віктора Лаврентійовича про складання ним повноважень Успенівського  сільського голови.
  2. Достроково припинити повноваження Успенівського сільського голови Гусєва Віктора Лаврентійовича 16 вересня 2021 року за власним бажанням (п.1 ч. 1 ст. 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»).
  3. Здійснення повноважень Успенівського сільського голови покласти на секретаря Успенівської сільської ради Кліманову  Надію Іванівну з 16 вересня 2021 року до початку повноважень сільського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до закону.
  4. Секретарю сільської ради направити клопотання до Верховної Ради

 України про призначення позачергових виборів сільського голови Успенівської  сільської ради Білгород - Дністровського району Одеської  області

завантажити за посиланням

https://rada.info/upload/users_files/04380755/cc6b952c33d2632eaebcd648879f00d2.pdf

 

 

 

КЛОПОТАННЯ

Про  призначення позачергових виборів Успенівського сільського голови

Білгород – Дністровського району  Одеської області

 

           «25» жовтня 2020 року відбулися  перші вибори сільського голови  Успенівської територіальної громади Білгород - Дністровського району Одеської області у єдиному одномандатному виборчому окрузі.

          Постановою  Успенівської  територіальної виборчої комісії  Білгород – Дністровського району  Одеської області від 15.11. 2020 року   №73 визнано обраним Успенівським сільським головою  Гусєва Віктора Лаврентійовича.

           На І сесії Успенівської сільської ради  УІІІ скликання  від  03.12.2020 року  новообраний сільський голова  Гусєв Віктор Лаврентійович набув повноваження сільського голови.

           01 вересня 2021 року Гусєв Віктор Лаврентійович написав заяву про дострокове припинення повноважень голови за власним бажанням ( у зв’язку  зі станом здоров'я).

          Згідно з пунктом 1 частини першої  статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження сільського голови припиняються достроково у разі його звернення з особистою заявою про складання ним повноважень голови, а відповідальна особа звільняється з посади з дня прийняття відповідною радою рішення, яким береться до відома зазначений факт.

                  У зв’язку з цим  Успенівська сільська рада   ухвалила рішення №213-УІІІ  від 16.09.2021 року  « Про дострокове припинення повноважень сільського голови Успенівської сільської ради Білгород - Дністровського району Одеської області», яким узято до відома факт зняття повноважень за власним бажанням Успенівського сільського голови та надано доручення  секретарю сільської ради Кліманової Надії Іванівни звернутися з клопотанням про визначення позачергових виборів Успенівської сільської ради до Верховної Ради України.

Ураховуючи вищезазначене, та відповідно до частини третьої статті 79  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», звертаюся до Верховної Ради України з клопотанням про призначення позачергових виборів Успенівського сільського голови Білгород - Дністровського району Одеської області  за власним бажанням (у зв'язку зі станом здоров'я)  Успенівського сільського голови Гусєва Віктора Лаврентійовича.

Додатки: 1. Копія заяви на 1 арк. в 1 прим.

                      2. Копія лікарняного на 2 арк.1 прим.

Завантажити КЛОПОТАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь