Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА СЕРГІЯ ГРИНЕВЕЦЬКОГО З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2021 10:55
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

 

Сьогодні Україна відзначає 30-у річницю Збройних  сил.

Одещина посідає особливе місце в обороноздатності країни, адже в нашому регіоні розташовані майже всі роди військ та повна інфраструктура сил забезпечення.

Військовослужбовці оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних сил України, Повітряного командування «Південь» Повітряних сил Збройних сил України, Військово-морських сил Збройних сил України стоять на захисті кордонів нашої держави, усвідомлюючи своє високе призначення охороняти життя нашого народу; завжди готові до виконання складних завдань сьогодення.

Яскравим прикладом цього є подвиг військовослужбовців, які боронять територіальну цілісність нашої держави на сході країни. Майже 15 тисяч військових там – мешканці Одещини.

Важко переоцінити в цей час високопрофесійну, оперативну діяльність з рятування та надання медичної допомоги військовослужбовцям фахівців Військово-медичного клінічного центру Південного регіону – учасників Операції об’єднаних сил.

Велика відповідальність сьогодні покладена  на заклади освіти, які готують майбутніх військових. Військова академія міста Одеса, інститут військово-морських сил Одеської морської академії, Одеський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, військово-морський ліцей Міністерства оборони України, Ізмаїльська спеціалізована школа-інтернат – військово-морський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою – надійне майбутнє оборонної здатності держави.

Хочу висловити слова подяки тим, хто забезпечує ресурсну та соціальну підтримку і розбудову Збройних сил України – військовослужбовцям військової частини А3674 та Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У цей святковий день щиро дякую ветеранам війни та Збройних сил України за бойовий та трудовий героїзм, за великий внесок у військово-патріотичне виховання молоді.

Шановні військовослужбовці! Велика подяка вам за відданість, мужність та витримку. Бажаю всім  міцного здоров’я, добра і духовних сил в ім’я процвітання нашої Батьківщини!

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь