Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА БОРИС ВОЛОШЕНКОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ПОВЕРНЕННЯ ДО ПУНКТУ ПОСТІЙНОЇ ДИСЛОКАЦІЇ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ А3880

Дата: 13.01.2022 08:55
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

 

Сьогодні І-й заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков взяв участь в урочистостях з нагоди успішного виконання завдань за призначенням та повернення до пункту постійної дислокації особового складу військової частини А3880.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

«Одеса і Одеська область посідають важливе і особливе місце в обороноздатності нашої держави. Адже саме тут, на Одещині, розташовані майже всі роди військ та повна інфраструктура сил забезпечення. Військова частина А3880 була створена в серпні 2016 року на базі зенітного ракетного дивізіону 1039 зенітного ракетного полку. І мені приємно відзначити, що особовий склад вашої частини стабільно відзначається високою майстерністю та показує відмінні результати в бойовій підготовці. Сьогодні для мене велика честь вітати вас у місці постійної дислокації. Щиро вам дякую за вашу мужність та професійну майстерність» – сказав І-й заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков.

Фото без опису
Фото без опису

За мужність, самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі та відданість військовій службі, зразкове виконання службово-бойових завдань у зоні проведення Операції об’єднаних сил та з нагоди повернення військової частини до пункту постійної дислокації у смт Чорноморське з району проведення Операції об’єднаних сил І-й заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков вручив Почесну грамоти Одеської обласної державної адміністрації учасникам Операції об’єднаних сил, військовослужбовцям  військової частини А3880 Миколі Білашу, Анастасії Гайдабурі, Дмитру Соловйову та Олександру Яровенку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь