Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

save ukraine для оприлюднення

Дата: 25.03.2022 16:10
Кількість переглядів: 262

 

https://www.facebook.com/MKIPUkraine

 

 

Україна уже протягом місяця бореться проти зухвалої повномаштабної агресії РФ. Усі ці дні українська армія та народ мужньо чинили опір та повністю зламали плани ворога.

У неділю, 27 березня, о 17:30 за центрально-європейським часом з Варшави (18:30 за Києвом) на базі польського телеканалу TVP розпочнеться міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України Save Ukraine – #StopWar.

Цей марафон прагне ще більше консолідувати міжнародну спільноту у її спротиві російській експансії. Український народ відчуває і глибоко цінує підтримку, яку надають наші партнери та прості громадяни іноземних держав: від товарів першої необхідності до потужної військової допомоги. Але війна повинна закінчитися якнайшвидше, а для цього необхідно ще більше підтримки для України і тотальний тиск на агресора.

У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі, – музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть за підтримку України. Водночас, до, під час та після трансляції відбуватиметься збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням РФ на територію України.

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини», серед яких мовники 1+1, ICTV, СТБ, 2+2, Україна, Інтер, "Рада", UA: Перший, додатково – канали ТЕТ, Новий канал, М1, НТН та К1, а також платформи Kyivstar ТБ, 1+1 video, you tv, MEGOGO, OLL.TV, SWEET.TV, Volia.

Для глядачів зі всього світу трансляція буде доступна на YouTube-каналі 1+1 та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International, ICTV Ukraine, Інтер+, Україна 24 тощо. Ведучі заходуукраїнці Tim Miroshnychenko і Masha Efrosinina.

Серед запрошених гостей, які попередньо звертатимуться до багатомільйонної аудиторії, – всесвітньовідомі гурти Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, артисти Craig David, переможці «Євробачення» Salvador Sobral та Netta й інші. Також до телемарафону доєднаються українські виконавці, серед яких Даха Браха, Руслана, THE HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona та інші.

Крім цього, з нагоди заходу в багатьох містах світу будуть організовані фан-зони для перегляду телемарафону.

Телемарафон Save Ukraine – #StopWar реалізується 1+1 media, командою фестивалю Atlas та за підтримки національного мобільного оператора Kyivstar, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерство закордонних справ, а також Міністерство соціальної політики. Ідейними натхненниками проєкту є фестиваль Atlas та Київстар.

Відео: https://youtu.be/1ivikOvGp3

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь