Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 24.05.2022 16:52
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Відповідно до спільного наказу Одеської обласної військової адміністрації від 21 травня 2022 року № 9, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб, забороняється перебування осіб, окрім тих, що виконують військові/спеціальні завдання, на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області на час дії воєнного стану до його скасування/припинення, або до видачі окремого наказу, враховуючи те, яка з цих подій настане раніше.

Власникам (користувачам) приміщень, земельних ділянок, прилеглих до пляжної зони, суб’єктам господарювання у сфері готельно-ресторанного бізнесу, туризму та інших видів діяльності, що мають вихід до пляжної зони у межах прибережної захисної смуги Чорного моря, забезпечити: організацію господарської діяльності, з урахуванням недопущення відвідувачів їх закладів на пляжні зони у межах прибережної захисної смуги Чорного моря, а також щоденне візуальне обстеження прилеглої території на наявність вибухонебезпечних предметів.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ: у разі виявлення підозрілих предметів, невідкладно повідомляти органи ДСНС України та/або Національної поліції.

Возможно, это изображение текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь