Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Засідання виконавчого комітету Успенівської сільської ради

Дата: 05.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 134

В актовому залі Успенівської сільської ради 05.10.2022р. відбулося засідання виконавчого комітету. Під керуванням в.о. сільського голови Надії КЛІМАНОВОЇ та заступника сільського голови Валерія КОРНЯ.

 Під час засідання були  розглянуті та обговоренні такі питання:

  • Про затвердження звітів старост про проведену роботу  за 9 місяців 2022р. у Криво Балківському, Миколаївка-Новоросійському старостинських округах.
  • Про затвердження звітів діловодів про проведену роботу  за 9 місяців в Криво Балківському, Миколаївка-Новоросійському , Ройлянському старостинських округах.
  • Про розгляд заяв по наданню адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верстам населення та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, які зареєстровані та фактично проживають на території Успенівської сільської  ради.
  • Про внесення змін і доповнень до рішення  сільської ради від 23 грудня 2021 року № 328-VІІІ  „Про бюджет   Успенівської сільської  територіальної  громади на 2022 рік . При обговоренні цього питання були виділенні гроші на придбання зимового одягу для військової частини А7348, та виділенні гроші для придбання відеокамери для портативних радіостанцій відділенню поліції №1 Білгород-Дністровському районному відділу поліції.

Засідання виконавчого комітету пройшло в робочій обстановці, всі питання були обговоренні та проголосованні членами виконавчого комітету Успенівської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь