Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулася комісія з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 11.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 131

    В актовому залі Успенівської сільської ради 11.10.2022р.,  під головуванням в.о. голови Надії Іванівни, відбулося чергове засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

    Засідання комісії проведено за участю представників податкової служби, служби зайнятості, Пенсійного фонду, Держпродспоживслужби, Головного управління Держпраці в Одеській області та структурних підрозділів виконавчого комітету Успенівської сільської ради.
   На порядок денний було винесено основні напрямки роботи комісії щодо проведення комісійних обстежень та проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи в процесі зустрічей з підприємцями з питань оформлення трудових відносин, дотримання соціальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасної і в повному обсязі сплати ЄСВ та про відповідальність за порушення законодавства про працю.
    Начальник відділу фінансів Оксана Лускало проінформувала про стан сплати податків і зборів та існуючий потенціал по нарахуванням від легалізації заробітної плати. 
    За результатами проведенної роз'яснювальної роботи легалізовано 4 особи. Додаткові надходження в місцевий бюджет до кінця року становитимуть 14 тис. грн ПДФО та 7,8 тис. грн єдиного податку.
    Підприємці та громадяни отримали від фахівців консультації на актуальні для них запитання з питань оплати праці, оформлення трудових відносин та по нарахуванню і сплаті ЄСВ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь