Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулася комісія з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 11.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 119

    В актовому залі Успенівської сільської ради 11.10.2022р.,  під головуванням в.о. голови Надії Іванівни, відбулося чергове засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

    Засідання комісії проведено за участю представників податкової служби, служби зайнятості, Пенсійного фонду, Держпродспоживслужби, Головного управління Держпраці в Одеській області та структурних підрозділів виконавчого комітету Успенівської сільської ради.
   На порядок денний було винесено основні напрямки роботи комісії щодо проведення комісійних обстежень та проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи в процесі зустрічей з підприємцями з питань оформлення трудових відносин, дотримання соціальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасної і в повному обсязі сплати ЄСВ та про відповідальність за порушення законодавства про працю.
    Начальник відділу фінансів Оксана Лускало проінформувала про стан сплати податків і зборів та існуючий потенціал по нарахуванням від легалізації заробітної плати. 
    За результатами проведенної роз'яснювальної роботи легалізовано 4 особи. Додаткові надходження в місцевий бюджет до кінця року становитимуть 14 тис. грн ПДФО та 7,8 тис. грн єдиного податку.
    Підприємці та громадяни отримали від фахівців консультації на актуальні для них запитання з питань оплати праці, оформлення трудових відносин та по нарахуванню і сплаті ЄСВ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь