Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

ОБЛАСНА СЕЛЕКТОРНА НАРАДА ЗА УЧАСТІ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 27.10.2022 09:50
Кількість переглядів: 142

    26 жовтня, в.о сільського голови Успенівської сільської ради Надія КЛІМАНОВА та заступник сільського голови Валерій КОРІНЬ прийняли участь в обласній селекторній нараді, за участю  голови-начальника  Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, спільно із першим заступником голови Тетяною ДОМЧИНСЬКОЮ, заступником голови Максимом БРИТКОВИМ, головами територіальних громад та керівниками структурних підрозділів РД(В)А.

    У ході наради очільникам райдержадміністрацій було надано слово для інформування учасників зібрання про поточний стан справ у кожному окремому районі.

    Голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ доповів про соціально-економічну ситуацію в районі, підготовку місць для розміщення ВПО, роботу, яка ведеться в районі щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури тощо.

    Також, у ході наради, директори департаментів Одеської ОВА інформували учасників зібрання про роботу підпорядкованих підрозділів за різними напрямками діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь