Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Гуманітарна допомога для категорій дітей – сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, дітей які опинились у складних життєвих обставинах, дитячих будинках сімейного типу, та прийомних сім’ях через платформу «Спів Дія»

Дата: 02.11.2022 10:40
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

     Створено офіційну платформу для об’єднання волонтерських та державних ініціатив з гуманітарної допомоги в час війни – «Спів Дія», (spivdiia.org.ua). На базі платформи відбувається взаємодія фізичних осіб, волонтерських організацій та фондів. Верифіковані волонтери в режимі реального часу допомагають громадянам – збирають всі потреби та наявні ресурси, оперативно відправляють гуманітарну допомогу та медичні засоби тим, хто цього потребує .«Спів Дія» є ініціативою волонтерів та органів державної влади, що гарантує безпеку як надавачам, так і одержувачам допомоги. Перелік гуманітарної допомоги: їжа, засоби гігієни, одяг, матраци, побутова техніка тощо; медичні ресурси: ліки та устаткування; громадяни чи організації, які потребують допомоги, можуть заповнити відповідну форму на сайті spivdiia.org.ua. Фахівці координаційного хабу зателефонують для підтвердження запиту. Заявки обробляються в порядку критичності та часу. Фізичні особи або волонтерські організації, які мають у наявності гуманітарні чи медичні ресурси, можуть так само запропонувати допомогу, через платформу з фахівцями координаційного Хабу. Детальніше на сайті: spivdiia.org.ua. 
        Контактна особа від Одеської обласної військової адміністрації щодо сприяння та координації роботи у рамках платформи Спів Дія в нашому регіоні: - Дмитрук Зоя Анатоліївна, завідувач сектору позашкільної освіти, виховної роботи та молодіжної політики Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, електронна пошта - departament_dmitruk@ukr.net
       Керівник Хабу Юліана Назо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь