Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

25 листопада відбулось засідання виконавчого комітету Успенівської сільської ради

Дата: 28.11.2022 09:15
Кількість переглядів: 106

25 листопада 2022 року під керівництвом в.о. сільського голови Надії КЛІМАНОВОЇ та заступника сільського голови Валерія КОРНЯ відбулося засідання виконавчого комітету Успенівської  сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:                                                       

  1. Про внесення змін і доповнень до рішень сільської ради від  23 грудня 2021 року № 328-VІІІ  „Про бюджет   Успенівської сільської  територіальної  громади на 2022 рік ” (доповідає начальник відділу фінансів Лускало О.М.)    
  2. Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної властості Успенівської сільської ради комп'ютерного обладнання для закладів освіти громади (доповідає начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ходос В.В.)
  3. Про розгляд заяв по наданню адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верстам населення та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, які зареєстровані та фактично проживають на території Успенівської сільської  ради (доповідає керуючий справами Устющева І.М.)
  4. Про виплату одноразової матеріальної допомоги ОСОБА_1, яка утримує дитину, ОСОБА_2 з сім'ї, яка перебуває на обліку у служби у справах дітей, як сім'я, що опинилась в складних життєвих обставинах, для придбання зимового одягу та взуття (доповідає начальник служби у справах дітей Байда Т.В.)
  5. Про розгляд протоколу про адміністративне правопорушення щодо притягнення гр. Нечева О.О. до адміністративної відповідальності (доповідає заступник сільського голови Корінь В.Ф.)
  6. Про розгляд протоколу про адміністративне правопорушення щодо притягнення гр. Пужакової М.М. до адміністративної відповідальності (доповідає заступник сільського голови Корінь В.Ф.)
  7. Різне

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь