Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулось засідання виконавчого комітету №24 Успенівської сільської ради

Дата: 17.01.2023 09:30
Кількість переглядів: 101

Під керівництвом в.о. сільського голови Надії КЛІМАНОВОЇ та заступника сільського голови Валерія КОРНЯ відбулося засідання виконавчого комітету №24 Успенівської  сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:                                                       

  1. Про внесення змін  до   доходної та видаткової частини бюджету  Успенівської сільської територіальної громади на 2023 рік  за рахунок трансфертів (доповідає начальник відділу фінансів Лускало О.М.)    
  2. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Успенівської сільської ради на 2023 рік (доповідає керуючий справами Устющева І.М.)
  3. Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до виконкому Успенівської сільської ради за 2022 рік (доповідає керуючий справами Устющева І.М.)
  4. Про  визначення переліку  об`єктів  та видів робіт для порушників, на яких судом   накладено адміністративне стягнення  у вигляді громадських робіт на 2023 рік (доповідає заступник сільського голови Корінь В.Ф.)
  5. Про  визначення переліку  об`єктів  та видів робіт для засуджених, які відбуватимуть    покарання у виді громадські роботи  на 2023 рік (доповідає заступник сільського голови Корінь В.Ф.)
  6. Про  визначення переліку  об`єктів  та видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення  у вигляді суспільно корисних (оплачуваних) робіт на 2023 рік (доповідає заступник сільського голови Корінь В.Ф.)
  7. Про затвердження ставок оплати послуг в закладах дошкільної освіти на 2023 рік (доповідає начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ходос В.В.)
  8. Про надання дозволу на присвоєння дитини прізвища та по-батькові при реєстрації народження дитини без згоди батька (доповідає начальник служби у справах дітей Байда Т.В.)
  9. Про затвердження списків на безкоштовне харчування учнів закладів загальної середньої освіти Успенівської сільської ради (доповідає начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ходос В.В.)
  10. Різне.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь