Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

У Броварах загинуло керівництво МВС України

Дата: 18.01.2023 11:41
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Унаслідок падіння гвинтокрила, загинув голова МВС Денис Монастирський. На посаді він перебував з 16 липня 2021 року та змінив на посаді Арсена Авакова. До цього він був очільником комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. Міністр був родом із Хмельниччини. Голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій відзначив, що вчився з Монастирським разом у вузі. Посадовець висловив співчуття усім рідним загиблих унаслідок трагедії.

Також загинув заступник міністра Євгеній Єнін. З 2016 по 2019 роки був заступником генерального прокурора України, у 2020 році став заступником глави МЗС Дмитра Кулеби, а в 2021 році обійняв посаду заступника Дениса Монастирського.

Крім того, загинув державний секретар МВС Юрій Лубкович. У минулому він обіймав посади керівника Апарату Урядового уповноваженого з питань етнонаціональної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України, радника віце-прем'єр-міністра України, старшого референта Департаменту з питань ефективного управління державною власністю Секретаріату Кабміну, керівника Служби Міністра Кабінету Міністрів України, заступника директора Департаменту з питань міжнародного співробітництва Секретаріату Кабінету Міністрів України, керівника Секретаріату Голови Верховної Ради України, радника заступника Голови Верховної Ради України. У 2021 році став очільником державного секретаріату МВС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь