Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулась нарада-зустріч із представниками сільських рад

Дата: 18.01.2023 15:45
Кількість переглядів: 188

18 січня 2023 року за дорученням в.о. сільського голови Кліманової Надії Іванівни представники громади, начальник відділу фінансів Лускало Оксана Михайлівна та заступник голови Корінь Валерій Федорович, взяли участь у нараді-зустрічі, яка відбулась в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації із представниками Сергіївської селищної, Кароліно-Бугазької, Мологівської, Маразліївської, Старокозацької, Успенівської, Тузлівської та Шабівської сільських рад, на якій були розглянуті питання, що стосуються розвитку та стабільної роботи житлово-комунального господарства, а також формування й прийняття програм соціально-економічного і культурного розвитку громад.

У засіданні взяли участь начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Ігор СИРОТЮК, т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ Галина ДОБРЄВА та начальник відділу економіки і агропромислового розвитку Марина ПЛОТНІКОВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь