Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Гуманітарна допомога для внутрішніх переселенців Успенівської сільської громади

Дата: 12.04.2023 09:15
Кількість переглядів: 103

При сприянні Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань, що створений та функціонує при Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації та при підтримці Одеського обласного гуманітарного штабу було передано продукти харчування на потреби внутрішньо переміщених осіб, які проживають в населених пунктах Успенівської громади.

Продукти харчування, що увійшли до благодійної допомоги, були закуплені за рахунок коштів з державного бюджету Одеською обласною державною адміністрацією.

До гуманітарного вантажу увійшли продукти харчування для формування 70 продуктових наборів, а саме: олія соняшникова – 70 пляшок (по 1 л на особу), борошно – 140 кг (по 2 кг на особу), цукор – 70 кг (по 1 кг на особу), макаронні вироби – 210 пачок (по 3 пачки на особу) та консерви, а також пакети з логотипом «Доброго вечора ми з України!» для формування продуктових наборів.

Успенівська сільска рада висловлює щиру вдячність усім благодійникам, хто в такий непростий для нас час підставляє дружнє плече підтримки!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь