Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

До уваги шукачів роботи!

Дата: 21.04.2023 09:15
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Змінити фах, коли вам за 6️⃣0️⃣? Усе можливо, ось кілька історій людей, які можуть вас надихнути – https://bit.ly/3Acpv8G. Знайти роботу, не маючи досвіду, – ось поради, які можуть стати цілком реальним вирішенням цієї проблеми 📲https://bit.ly/3GYAuqf

Прогнозувати, як зміниться ринок праці через 10 років, складно, але реально. Чим більше прогресують технології, тим гнучкішими ми маємо бути у своїх професійних навичках.

На «Дія. Безбар’єрність» є спеціальний розділ «Шукачам роботи» – https://bf.diia.gov.ua/#category_4. Тут можна дізнатися про 30 професій, що будуть актуальними у найближчі 10 років. Стаття містить поради, які навички потрібно розвивати зараз, аби бути затребуваним на ринку праці в майбутньому.

📝 Також розділ розповідає, наприклад, про найпоширеніші помилки шукача, як відстоювати свої права перед роботодавцем, як захиститися від дискримінації на співбесіді, усе про ФОП – як відкрити, закрити, сплачувати податки та вносити зміни тощо.

Розділ стане в нагоді як молодим фахівцям, так і спеціалістам із досвідом, які хочуть розвиватися і зберігати професійну гнучкість.

ℹ️ «Дія. Безбарʼєрність» створено у межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів» спільно з Міністерство цифрової трансформації України за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, а також Швеції. Аналітичну допомогу надавала Безбар’єрність.

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь