Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

26 квітня День пам'яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2023 08:00
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять про тих, хто загинув та постраждав від найбільшої техногенної катастрофи в історії людства - Чорнобильської трагедії. Сьогодні минає 37 років від того дня, коли Україну спіткала ця трагедія.

26 квітня 1986 року, реактор четвертої енергоблоку Чорнобильської АЕС вибухнув, звільнивши в атмосферу величезну кількість радіоактивних матеріалів. Ця трагедія стала символом людської помилки та нагадує нам про те, що безпека нашого життя та здоров'я - це найважливіша річ, яку ми повинні враховувати в усіх сферах нашого життя.

Успіхи, які ми досягаємо в розвитку нашої країни, повинні ґрунтуватися на засадах безпеки, захисту довкілля та здоров'я людей. Ми повинні пам'ятати про наслідки Чорнобильської катастрофи та робити все можливе, щоб запобігти повторенню подібних подій у майбутньому.

Нехай пам'ять про тих, хто загинув та постраждав від Чорнобильської трагедії, завжди залишається в наших серцях, нагадуючи нам про нашу відповідальність перед майбутніми поколіннями.

 

З повагою,
В.о. сільського голови
Надія Кліманова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь