Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Одеські спортсмени продовжують перемагати

Дата: 02.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 60

Спортсмени Одеської області знову тішать своїми результатами на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Детальніше – у традиційному дайджесті.

Парапауерліфтинг💪 Костянтин Панасюк завоював срібло 🥈та бронзу 🥉у ваговій категорії до 59 кг на Кубку світу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що проходить у Тбілісі.

Гандбол 🤾‍♂️ гандбольна команда «Ізмаїл»– чемпіон Вищої ліги України серед чоловіків. Заключний 6-й тур національного чемпіонату відбувся в Броварах, де гандболісти з Одеської області одержали три перемоги та стали чемпіонами України 🏆🥇

Стрільба стендова🔫 Одеські стрілки завоювали 3 медалі (2 золоті, 1 срібну) на Кубку пам’яті заслуженого майстра спорту України Дмитра Монакова, який проходив у Львові в рамках Кубка України. Золоті медалі🥇 в активі Вікторії та Олексія Науменків. Срібло 🥈для Одещини здобула чоловіча команда у складі Олексія Науменка, Івана Лоіка та Сергія Запорожченка.

Годзю-рю карате 🥋 Збірна Одеської області посіла 1 місце 🏆у загальнокомандному заліку на домашньому чемпіонаті України серед дорослих, юніорів, юнаків та молодших юнаків. Участь у змаганнях взяли 357 спортсменів з 15 регіонів нашої країни.

У доробку Одеських спортсменів 68 золотих, 48 срібних та 25 бронзових медалей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь