Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Створення КУ Центру Надання Соціальних Послуг: Перше знайомство з директором

Дата: 08.05.2023 12:05
Кількість переглядів: 401

8 травня за дорученням в.о. голови Надії КЛІМАНОВОЇ відбулось офіційне відкриття новоутвореного Центру Надання Соціальних Послуг, що став значним кроком у поліпшенні соціального захисту громадян. У цей важливий день в.о. голови Надія КЛІМАНОВА провела зустріч з робітниками соціального захисту, де було здійснено перше знайомство з директором новоутвореного центру.

Зустріч відбулася в кабінеті Центру Надання Соціальних Послуг і пройшла в атмосфері позитивного настрою та прагнення до співпраці. Надія КЛІМАНОВА привітала присутніх і висловила свою вдячність за їхню працю в сфері соціального захисту. Вона підкреслила важливість ролі новоствореного Центру в підтримці громадян, які потребують соціальних послуг.

Далі Надія КЛІМАНОВА представила директора Центру – Віталіну ЛІТВІН. Віталіна ЛІТВІН висловила свої плани та пріоритети для розвитку Центру, а також наголосила на важливості командної роботи та взаємодії з робітниками соціального захисту.

Зустріч також стала можливістю для робітників соціального захисту ознайомитися зі структурою та функціями Центру. Вони отримали детальну інформацію про послуги, які будуть надаватися, а також про процедури та умови доступу до них.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь