Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

«Рухайся до Перемоги»: районний етап обласних змагань серед голів ОТГ на підтримку Збройних Сил України

Дата: 08.05.2023 17:45
Кількість переглядів: 307

За участю в.о. голови Надії КЛІМАНОВОЇ Успенівська громада прийняла участь у спортивних змаганнях в підтримку Збройних Сил України, які відбулись 6 травня 2023 року в селі Кулевча. На цих змаганнях ІІІ місце здобула Саратська селищна рада. Успенівська сільська рада, активно беручи участь у змаганнях, здобула почесне ІІ місце.

Ці захоплюючі змагання зібрали учасників з різних сіл та міст України, які об'єдналися задля підтримки ЗСУ та показу солідарності зі звільненими територіями. Успенівська сільська рада виявила великий ентузіазм та активну підтримку, що призвело до успіху та визнання.

Захоплюючі змагання пройшли на місцевому стадіоні, фітнес центру та гральній залі школи, де учасники мали можливість продемонструвати свою фізичну підготовку та спортивні навички. В програмі змагань були різноманітні види спорту, такі як футзал, волейбол, шахи, настільний теніс та інші.

Представники Успенівської сільської ради продемонстрували високий рівень підготовки та командний дух. Вони показали вражаючі результати в усіх видів спорту, які були включені до програми змагань. Завдяки цьому, Успенівська сільська рада заслужено зайняла друге місце.

Але головними героями змагань стали господарі – команда місцевих жителів села Кулевча, які здобули І місце. Вони продемонстрували неймовірну витримку, наполегливість та силу духу, завоювавши перше місце у загальному підсумку. Їхні вражаючі спортивні досягнення були високо оцінені усіма присутніми на змаганнях та великою кількістю глядачів, які зібралися, щоб підтримати учасників та виразити свою підтримку ЗСУ. Команда господарів з Кулевчі продемонструвала неймовірний ентузіазм, завзятість та великий командний дух, що дозволило їм здобути заслужену перемогу.

Організатори змагань висловили свою вдячність усім учасникам та глядачам, які взяли участь у цій захоплюючій події та показали свою підтримку ЗСУ. Вони зазначили, що такі заходи допомагають об'єднати громаду та виразити підтримку для наших військових, які захищають нашу країну.

Успіх Успенівської сільської ради, Саратської селищної ради та команди господарів з Кулевчі на цих змаганнях стали прикладом для інших громад та спортивних колективів. Ця подія показала, що спорт може стати потужним інструментом для підтримки військових та показу солідарності з тими, хто захищає нашу країну від агресії.

Успенівська сільська рада дякує організаторам спортивного заходу за можливість прийняти участь у змаганнях та отримати позитивні емоції. Разом рухаємося до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь