Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Вшанування ветеранів Другої світової війни

Дата: 10.05.2023 16:20
Кількість переглядів: 180

09.05.2023 В.о. голови Надія Кліманова відвідала та висловила щиру повагу та глибоку вдячність двом ветеранам Другої світової війни: Волчкову Івану Георгійовичу, народженому у 1927 році, та Корінь Ніні Яковлівні, народженій у 1931 році. Ваша відданість, мужність та самопожертва не мають собі рівних.

Іван Георгійович, Ви, як ветеран війни, поклали своє життя на алтар свободи. Ваша боротьба за незалежність і справедливість навіки ввійшла в історію нашої країни. Ви були тим, хто стояв на передовій, обороняючи нас і нашу країну від найбільшого зла, яке світ коли-небудь знав. Ваша сила духу та відданість патріотичним ідеалам не мають меж. Сьогодні, ми повинні дякувати Вам за свободу, якою насолоджуємося, і за мир, який наші діти можуть спокійно насаджувати у своїх серцях.

Ніна Яковлівна, Ваша роль у війні та після неї не може бути переоцінена. Ви, як жінка-ветеран, проявили неймовірну силу духу та рішучість, виходячи зі своїх зон комфорту, щоб допомогти своїй країні. Ви були світлим прикладом жіночої витримки та відданості, впливаючи на життя багатьох людей, особливо молодих жінок. Ваші зусилля після війни, спрямовані на відродження та будівництво нашої держави, заслуговують на повну повагу та визнання.

Волчков Іван Георгійович та Корінь Ніна Яковлівна, Ви обидва стали прикладом відваги, сили і самопожертви для нас, наступних поколінь. Ви стали символами національної гордості та патріотизму. Ваші досвід і мудрість є невичерпним джерелом навчання для нас, і ми повинні зберігати та передавати цю спадщину майбутнім поколінням.

Ми цінуємо Ваш внесок у нашу країну та визнаємо Вашу незмінну відданість і силу духу, з якими Ви пройшли складні випробування. Ваші історії стануть невичерпним джерелом натхнення для всіх нас, нагадуючи нам про важливість миру, єдності та гідності.

Нехай Ваші дні будуть сповнені благополуччям, здоров'ям та щастям. Дякуємо Вам за Вашу величезну жертовність.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь