Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Брязу Василь Васильович: прощання з героєм

Дата: 10.05.2023 16:35
Кількість переглядів: 1213

Україна втратила одного зі своїх найхоробріших захисників, військовослужбовця Брязу Василя Васильовича, який віддав своє життя в обороні нашої країни від нападу росії. Його загибель стала наслідком невпинного спротиву російській агресії, де він виявив неймовірну мужність і відданість своїй країні.

Василь Васильович Брязу загинув під час активних бойових дій, віддаючи свої сили і знання на полі бою. Його смерть є прикрою втратою для всіх українців, але його героїчна вдача та величезний внесок в оборону нашої країни завжди будуть в нашій пам'яті.

9 травня 2023 року в селі Крива Балка відбулася урочиста церемонія поховання загиблого воїна. Під час похорону були присутні в.о. голови Надія Кліманова та заступник голови Валерій Корінь. Вони висловили свої глибокі співчуття родині загиблого та високо оцінили його мужність і самопожертву.

Брязу Василь Васильович був прикладом справжнього героя і покладав своє життя на алтар волі своєї країни. Його величезний внесок у боротьбу проти російської агресії не залишиться непоміченим, і його пам'ять буде жити у наших серцях.

Наша громада висловлює щиру вдячність Брязу Василю Васильовичу за його безкорисну силу, сміливість та самовідданість у захисті нашої Батьківщини. Він став прикладом вірності принципам свободи, незалежності та гідності. Його непохитна воля та героїчна сила духу надихають нас усіх.

У ці важкі часи нашої національної історії, ми пам'ятатимемо Брязу Василя Васильовича як справжнього героя, який віддав усе заради своєї країни. Його мужність та самопожертву завжди залишатимуться прикладом для наступних поколінь, які будуть продовжувати його справу у будівництві мирної та сильної суверенної держави.

Ми висловлюємо глибоке співчуття родині та близьким Брязу Василя Васильовича. Хай вони знайдуть силу і підтримку у ці важкі моменти. Втрата такої близької і неповторної людини надзвичайно болісна, і ми разом з ними переживаємо цю непоправну втрату.
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь