Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

“Сокіл” (“Джура”): гра патріотів

Дата: 15.05.2023 16:30
Кількість переглядів: 230

15.05.2023 у селі Успенівка, за сприянням в.о. голови Надії КЛІМАНОВОЇ, відділом освіти, культури, молоді та спорту була проведена Всеукраїнська військово-патріотична гра “Сокіл” (“Джура”). На грі були присутні: представник Саратського військомату, головний сержант Небога Олександр Іванович; керівники закладів загальної середньої освіти; представник військової частини А4210, капітан Бохонько Володимир Миколайович.

У рамках цієї військово-патріотичної гри учасники демонстрували свої навички та знання з військової та патріотичної сфер. Цей захід включає різноманітні етапи, серед яких вправи, спрямовані на розвиток фізичних, інтелектуальних здібностей учасників та формування національно-патріотичної свідомості.

Гра “Сокіл” (“Джура”) стала чудовою можливістю виявити свою силу, витривалість, а також показати свою патріотичну пристрасність до своєї Батьківщини.

Головна мета гри полягала в підвищенні військово-патріотичного духу серед учасників та формуванні почуття гордості за свою країну. Кожен учасник має можливість продемонструвати свої здібності, проявити лідерські якості та співпрацювати в команді.

Усеукраїнська військово-патріотична гра “Сокіл” (“Джура”) залишає приємні спогади та незабутні враження у всіх учасників. Цей захід спрамований зміцнити військовий дух та почуття патріотизму серед учасників, які активно проявляють свої навички та вміння.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь