Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

З Днем морської піхоти України!

Дата: 23.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, ветерани та всі, хто пов'язаний з Днем морської піхоти України!

Сьогодні маю велику честь від імені Успенівської сільської ради привітати вас зі святом Дня морської піхоти. Це особливий день, коли ми відзначаємо вашу непохитну відданість, мужність та відвагу, які ви проявляєте у захисті нашої Батьківщини та зміцненні її обороноздатності.

Морська піхота - це елітна гілка наших Збройних Сил, яка завжди готова дати відсіч будь-яким загрозам, що стають перед Україною. Ваша готовність до боротьби, професіоналізм і висока тренованість зробили з вас справжніх героїв, які доводять свою силу та мужність на морі, на березі і в будь-якій ситуації, в яку ви стикаєтесь.

Сьогодні, у День морської піхоти, ми вдячні вам за вашу відданість і жертовність. Ви постійно демонструєте свою віру в ідеали незалежності, свободи та демократії, захищаючи нашу країну від будь-яких загроз. Ваша праця і самопожертва заслуговують на найвищу похвалу і шану.

Нехай цей день буде символом вашої єдності та солідарності. Нехай він надихає вас на нові досягнення та перемоги у всіх ваших місіях. Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіху у всіх починаннях.

Від імені Успенівської сільської ради, я хочу виразити нашу глибоку вдячність всім вам, морським піхотинцям, за вашу неоціненну службу. Ваше самопожертво і відвага є невід'ємною частиною нашої національної історії. Ви стоїте на сторожі нашої безпеки і відстоюєте наші права і свободу.

Ваші зусилля та відданість утверджують нашу віру в мир і стабільність. Ви служите прикладом справжнього героїзму та сили духу для молодого покоління. Ваше професійне майстерство і відданість завоювали повагу і визнання як національному, так і на міжнародному рівні.

Нехай День морської піхоти стане часом відзначення вашої самопожертви та здобутків. Ми поважаємо ваші зусилля і безсмертну славу, яку ви принесли нашій країні. Нехай ваша доблесть і відвага ніколи не згасають, а завжди слугують джерелом натхнення для нас усіх.

Зичу вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя та наснаги на шляху досягнення нових вершин. Нехай море завжди буде спокійним і безпечним під вашою мудрою охороною. Хай гордість за службу в морській піхоті заповнює ваші серця і надихає на подальші перемоги.

З Днем морської піхоти, шановні військовослужбовці! Дякуємо вам за вашу відданість, мужність і жертовність. Будьте завжди на піку своїх можливостей і знайте, що ми пишаємося вами та підтримуємо вас у всіх починаннях.

З повагою,
в.о. сільського голови
Надія КЛІМАНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь