Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Прийняття участі у селекторній нараді в.о. голови Надії КЛІМАНОВОЇ

Дата: 24.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 163

23.05.2023  в.о. голови Надія КЛІМАНОВА прийняла участь в селекторній нараді з головами територіальних громад в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації.

Під час засідання було розглянуто ряд важливих питань, пов'язаних з виконанням доручень, наданих під час обласної наради. Зокрема, обговорювалося питання щодо забезпечення протипожежного водопостачання у курортних населених пунктах району. Також було звернуто увагу на вимоги до кошторисів, які стосуються поточного ремонту, капітального ремонту та будівництва, а також процедуру отримання експертної оцінки відповідно до законодавства України.

З цими питаннями присутніх інформували начальник Білгород-Дністровського регіонального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Одеської області Олександр Чуханенко, а також представники філії Державного підприємства "Спеціалізована державна експертна організація - Центральна служба української державної будівельної експертизи" в Одеській області.

Важливим аспектом наради було те, що очільники громад мали можливість озвучити проблемні питання, що стосуються життєдіяльності їх громад. Це дозволило більш детально ознайомитись з проблемами і потребами різних територіальних громад району.

Учасники наради обговорили шляхи вирішення запропонованих питань та пошуку можливих рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь