Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Міжнародний День захисту дітей та Всесвітній день батьків: Радість та вдячність

Дата: 01.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Шановні жителі Успенівської громади,

З великим задоволенням та щирими почуттями радості я вітаю вас з надзвичайно важливими та значущими святами - Міжнародним Днем захисту дітей та Всесвітнім днем батьків. Сьогоднішній день має особливе значення для нашого суспільства, оскільки нагадує нам про важливість та потребу дбайливості, захисту та любові до дітей та батьківства.

Міжнародний День захисту дітей, який святкується щорічно 1 червня, є днем, коли всі ми повинні об'єднатися та покласти особливий акцент на добробут та безпеку наших дітей. Діти - це найцінніше, що ми маємо у нашому суспільстві, і ми повинні зробити все можливе, щоб забезпечити їм щасливе, здорове та безпечне дитинство. Ми маємо забезпечити їхні права, надати якісну освіту, захистити від будь-якого насильства, забезпечити повну реалізацію їх потенціалу. Нехай цей день нагадує нам про нашу зобов'язаність допомагати та підтримувати дітей, а також виховувати майбутнє покоління нашої громади.

Всесвітній день батьків, який святкується 1 червня, дає нам можливість віддати належне нашим батькам, які є невтомними захисниками, піклувальниками та наставниками. Вони вкладають усю свою любов, зусилля та життєвий досвід у виховання нас, даруючи нам безмежну любов та підтримку. Цей день є чудовою нагодою висловити нашу вдячність та шанування наших батьків за все, що вони роблять для нас.

На цих святах ми також не можемо забувати про важливість співпраці між батьками та громадою. Спільна робота та зусилля забезпечують найкращі умови для розвитку та щастя наших дітей. Як громада, ми повинні підтримувати батьків у їхній виховний ролі, створювати безпечне та сприятливе оточення для дітей, а також сприяти їхньому розвитку та навчанню.

Зараз, коли світ стикається з численними викликами та змінами, особливо важливо дбати про наше майбутнє - наших дітей. Нехай Міжнародний День захисту дітей та Всесвітній день батьків нагадають нам про необхідність об'єднання зусиль для створення кращого світу для наступних поколінь.

Вітаю вас ще раз з цими святами, бажаю вам багато радості та щастя разом з вашими дітьми та батьками. Нехай наша громада буде місцем, де діти знаходять захист, а батьки відчувають підтримку та повагу.

 

З повагою,
в.о. сільського голови
Надія КЛІМАНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь