Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

БЕЗПЕКА ПРАЦІ ПІД ЧАС ЖНИВ

Дата: 12.06.2023 09:15
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Жнива – це відповідальна пора, де за короткий термін необхідно провести комплекс робіт. Під час жнивної кампанії залучається значна кількість працівників, тому головне завдання керівників полягає в створенні безпечних умов праці та проведенні збиральних робіт без травматизму. Персональну відповідальність за охорону праці і пожежну безпеку несуть керівники та спеціалісти з питань охорони праці.

Тому так важливо, щоб керівники господарств та відповідальні за дотримання техніки безпеки на виробництві вчасно проходили інструктажі та проводили їх серед працівників сільгосппідприємств.

В ході робочого виїзду по господарствам району головний спеціаліст з питань охорони праці та техніки безпеки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Валентин МОГУРЯН зустрівся із керівником ТОВ «Злагода-Південь» Юрієм МАКОВЕЦЬКИМ та вручив йому посвідчення про проходження навчання з питань охорони праці за напрямками «Правила охорони праці в сільськогосподарському виробництві» та «Охорона праці посадових осіб».

Під час зустрічі із керівником господарства були обговорені питання дотримання на підприємстві питань з охорони праці та техніки безпеки, а також була надана практична та методична допомога, з метою попередження виробничого травматизму під час виконання сільськогосподарських та інших робіт.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь