Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Пожежна команда зупинила вогонь у Комишівці

Дата: 18.07.2023 09:19
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Пожежна команда загасила пожежу, що виникла в селі Комишівка 17 липня 2023 року о 13:44. Розповсюдження вогню охопило близько 2 гектарі землі.

Успенівська сільська рада висловила свою щиру вдячність керівництву та працівникам ТОВ «Успенівське», Юреско Олександру, місцевим жителям сіл Комишівка та Успенівка, а також місцевій пожежній команді за їхню небайдужість і оперативну реакцію на надзвичайну ситуацію.

Така швидка реакція, проявлені пожежною командою, заслуговують на велику подяку. Вони дійсно підтверджують, що безпека наших мешканців є пріоритетом для всіх нас.

Успішна ліквідація пожежі стала можливою завдяки дружній співпраці та готовності допомогти один одному в умовах небезпеки. Сільське співтовариство проявило високий рівень обізнаності про пожежну безпеку та підготовку до дії в екстрених ситуаціях.

За словами в.о. голови сільської ради, такі випадки ще раз нагадують про необхідність тривалої уваги до пожежної безпеки та викликають до більшого співробітництва у попередженні надзвичайних ситуацій. Місцева влада закликає мешканців дотримуватися правил пожежної безпеки та сприяти діяльності пожежної служби, яка забезпечує захист спільного добра.

Пожежа в селі Комишівка пам'ятатиметься як нагадування про важливість дотримання правил пожежної безпеки та збереження взаємодопомоги в умовах кризових ситуацій. Швидка реакція та мобілізація селян та пожежників заслуговують на глибокий респект і щиру подяку від усіх громадян регіону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь