Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Пожежна команда зупинила вогонь у Комишівці

Дата: 18.07.2023 09:19
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Пожежна команда загасила пожежу, що виникла в селі Комишівка 17 липня 2023 року о 13:44. Розповсюдження вогню охопило близько 2 гектарі землі.

Успенівська сільська рада висловила свою щиру вдячність керівництву та працівникам ТОВ «Успенівське», Юреско Олександру, місцевим жителям сіл Комишівка та Успенівка, а також місцевій пожежній команді за їхню небайдужість і оперативну реакцію на надзвичайну ситуацію.

Така швидка реакція, проявлені пожежною командою, заслуговують на велику подяку. Вони дійсно підтверджують, що безпека наших мешканців є пріоритетом для всіх нас.

Успішна ліквідація пожежі стала можливою завдяки дружній співпраці та готовності допомогти один одному в умовах небезпеки. Сільське співтовариство проявило високий рівень обізнаності про пожежну безпеку та підготовку до дії в екстрених ситуаціях.

За словами в.о. голови сільської ради, такі випадки ще раз нагадують про необхідність тривалої уваги до пожежної безпеки та викликають до більшого співробітництва у попередженні надзвичайних ситуацій. Місцева влада закликає мешканців дотримуватися правил пожежної безпеки та сприяти діяльності пожежної служби, яка забезпечує захист спільного добра.

Пожежа в селі Комишівка пам'ятатиметься як нагадування про важливість дотримання правил пожежної безпеки та збереження взаємодопомоги в умовах кризових ситуацій. Швидка реакція та мобілізація селян та пожежників заслуговують на глибокий респект і щиру подяку від усіх громадян регіону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь