Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 01.08.2023 09:15
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Інформаційне повідомлення про проведення Білгород-Дністровською районною державною (військовою) адміністрацією електронних консультацій з громадськістю з 01.08.2023 до 16.08.2023 щодо ініціювання Міністерством соцполітики зміни моделі взаємодії з державними санаторними закладами, які підпорядковано Міністерству, для запровадження підходу “гроші ходять за людиною” при наданні ними соціальних послуг

Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення: щодо ініціювання Міністерством соцполітики зміни моделі взаємодії з державними санаторними закладами, які підпорядковано Міністерству, для запровадження підходу “гроші ходять за людиною” при наданні ними соціальних послуг.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, інтересів яких стосуватиметься план заходів: внутрішньо-переміщені особи з найбільш вразливих категорій громадян.

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень громадськості.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: посилення соціального захисту громадян.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації. 

Строк подання пропозицій та зауважень: з 01.08.2023 до 16.08.2023

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (048-49) 2-83-66.

Контактна особа: Вовк Наталія Іванівна, провідний спеціаліст відділу комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності Білгород-Дністровської районної державної адміністрації м. Білгород-Дністровський, вул. Грецька, 24, IV-й поверх, каб. 45. Тел.: (048-49) 2-83-66.

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: bdkomzgrom@gmail.com.

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 67700, м.Білгород-Дністровський, вул. Грецька, 24, відділ комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 16 серпня 2023 року шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації у розділі «Громадянське суспільство і влада».

Дата оприлюднення: 01.08.2023 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь