Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

СТВОРИМО СВІТ ГРИ І ДИТИНСТВА

Дата: 02.08.2023 09:15
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

«Створімо світ гри і дитинства» — розпочинається партнерська ініціатива для громад в Україні!

ChangeX та The LEGO Foundation долучилися до ініціативи МОН з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!», щоб забезпечити комфортні умови для навчання, надихнути дорослих зробити дитинство дітей яскравішим і створити можливості для гри в різних куточках України. Минулого року партнерські ініціативи «Створімо світ гри і дитинства» успішно реалізували у США, Великій Британії, Бразилії, Ірландії та ще п’яти країнах світу, а тепер така можливість з’явилася і для України!

👉 На сайті: bit.ly/44CGsaf ви знайдете портфоліо із запропонованими ідеями. Це і «вулиці гри», на яких діти можуть грати у квача або футбол, їздити на велосипедах та просто безпечно розважатися, і дослідницькі заняття для дітей, які допоможуть їм розвинути критичне мислення, креативність і навички розв’язання проблем, і багато іншого! Ви можете обрати одну із запропонованих ідей або ж подати власну ідею проєкту і отримати фінансування, щоб утілити її у своїй громаді. Розмір мікрогрантів варіюється від 500 до 5000 доларів США.

А щоб дізнатися, як працює фонд, познайомитися з деякими ідеями інновацій і зʼясувати, як можна долучитися, — завітайте на вебінар ChangeX і the LEGO Foundation 8 серпня о 12:00, на якому буде оголошено про старт ініціативи.

🧷 Реєструйтеся на вебінар — bit.ly/3OdQ5oz

Разом створюємо цікаве та грайливе майбутнє для наших дітей!

🫶 Якщо ви бажаєте підтримати ініціативу з відновлення освітнього процесу, будь ласка, зв’яжіться з нашою командою — school2gether@mon.gov.ua

#школомиразом

#LearningThroughPlay

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь