Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Доповідь Успенівської сільської ради про здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству на території громади

Дата: 03.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 111

     Фото без опису

03 серпня 2023 відбулось засідання районної координаційної ради, в якої прийняли участь фахівці Успенівської сільської ради. Доповідала про роботу координаційної ради Успенівської сільської ради СКАЛОЗУБ Олена.

      За 2023 рік до сільської ради надійшло 6 повідомлень з поліції про домашнє насильство психологічного характеру. Чоловіки в стані алкогольного сп’яніння вчиняли сварку в родині відносно своїх жінок. На всі випадки було відреаговано, складено акти, проведено бесіди з кривдниками та постраждалими. Станом на теперішній час заяв про вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статті не надходило, осіб, які постраждали від насильства не виявлено.

      На сайті громади та в публічних місцях доступних для населення в  розповсюджується інформація з питань протидії домашнього насильства, торгівлі людьми, гендерної рівності, толерантного ставлення до осіб з особливими потребами.

        В закладах освіти проводиться інформаційно-просвітницька робота з питань протидії насильства, насильства за ознакою статті, запобігання торгівлі людьми, гендерної рівності, толерантного ставлення до осіб з інвалідністю, спрямованих на підвищення громадської свідомості, формування нетерпимого ставлення до насильства у різних проявах, інформування про права і соціальні послуги, якими можуть скористатися постраждалі особи.

      В своїй роботі координаційна рада Успенівської сільської ради користується Конституцією України, Законами України про «Запобігання та протидію домашньому насильству», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків», «Про охорону дитинства», «Сімейний кодекс», «Кримінальний кодекс», закон України «Про місцеве самоврядування».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь