Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

16 серпня 2023 року відбудеться прощання із загиблим Героєм

Дата: 15.08.2023 14:30
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

З великим сумом та глибокою печаллю повідомляємо про прощання з Героєм, Церковним Олександром Петровичем, нашим співвітчизником, який віддав своє життя захищаючи незалежність та недоторканність нашої рідної України. Народжений у 1985 році, Церковний Олександр Петрович лишив свої наміри та мрії, обернувши їх на найвищий жертовний внесок в ім'я нашої країни.

Утратити Героя завжди непереборна трагедія, але його відвага, самопожертва та вірність ідеалам несуть в собі невичерпне джерело вдячності та пишаємося, що мали нагоду бути частиною його життя. Його героїчний вчинок біля н.п. Урожайне в Донецькій області, де він 6 серпня 2023 року загинув під час наступальних дій, залишиться назавжди в наших серцях.

В останній раз ми зможемо віддати шану та вшанувати пам'ять нашого Героя в середу, 16 серпня 2023 року о 12:00. Церемонія прощання відбудеться в його рідній домівці, селі Ройлянка. Це момент, коли ми всі можемо об'єднатися, щоб покласти його душу до вічного спокою.

Успенівська територіальна громада запрошує кожного мешканця громади приєднатися до створення коридору пошани на шляху в селі Успенівка о 10:20 та в селі Ройлянка о 10:50. Ваша присутність та підтримка є важливою в цей скорботний момент для родини, друзів та всіх нас.

Світла та вічна пам'ять Герою, що став прикладом справжнього патріотизму та боротьби за правду та свободу. Виражаємо щирі співчуття його рідним та близьким. Нехай його душа знайде спокій, а його діяння назавжди залишаться в наших серцях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь