Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Дружній візит до родини КРАВЧЕНКІВ

Дата: 18.09.2023 09:15
Кількість переглядів: 135

У цьому світі існують давні істини, які ніколи не втрачають своєї актуальності. Однією з таких істин є безмежна сила людської доброти та готовності допомогти тим, хто потребує підтримки. Вона виявляється в найкращому світлі, коли люди об'єднуються, щоб зробити цей світ кращим для інших.

Родина Валерія Григоровича та Сари Іванівни КРАВЧЕНКІВ з села Над’ярне - яскравий приклад цієї великої істини. Багато років тому вони прийняли рішення заснувати дитячий будинок сімейного типу, щоб надати притулок і найголовніше - безмежну любов дітям, які втратили батьківську турботу. Вже сьогодні в цій родині знаходяться восьмеро дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Свято Дня усиновлення, яке в Україні відзначається у День християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії – 17 вересня, стало особливим і важливим святом для родини КРАВЧЕНКІВ. Цей день не просто символізує акт усиновлення, але і свідчить про віру в те, що кожна дитина має право на щасливу сім'ю та яскраве майбутнє.

На честь цього свята до родини КРАВЧЕНКІВ завітали гості, а саме в.о. сільського голови Надія КЛІМАНОВА та начальник служби у справах дітей Успенівської сільської ради Тетяна БАЙДА, а також голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ і начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія ІКОННІКОВА.

Гості передали родині КРАВЧЕНКІВ свою вдячність за неймовірну роботу та самовідданість у вихованні та догляді за дітьми. Вони висловили слова вдячності за теплоту, доброту та сердечність, яку Валерій Григорович та Сара Іванівна щедро дарують своїм дітям, надаючи їм шанс на щасливе життя.

Гості також побажали міцного здоров’я як дорослим, так і малим членам родини КРАВЧЕНКІВ, миру, злагоди та довгих років щасливого життя. Вони відзначили родину Подякою Білгород-Дністровської районної державної адміністрації і подарували цінний подарунок та смаколики, як вираз своєї вдячності і підтримки у важкій, але благородній справі виховання дітей.

Цей візит та слова підтримки гостей вкотре підкреслюють важливість роботи родини КРАВЧЕНКІВ та інших подібних сімей, які віддають своє серце і душу дітям, які потребують захисту та підтримки. Ці люди - справжні герої, які втілюють в життя ідею добра та безмежної людяності. Нехай ця родина буде прикладом для інших, і нехай їхня благородна справа росте і процвітає, наповнюючи цей світ світлом і теплом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь