Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулась 28 сесія Успенівської сільської ради VIII скликання

Дата: 22.09.2023 18:00
Кількість переглядів: 202

22 вересня 2023 року о 14:00 годині під керівництвом в.о. сільського голови Надії КЛІМАНОВОЇ та заступника сільського голови Валерія КОРНЯ відбулась 28 сесія Успенівської сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Успенівської територіальної громади за І  півріччя 2023 року.

                                           Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів.

  1. Про внесення змін до рішення №595 – УІІІ від 03.02.2023 р «Про затвердження Програми «ЗАХИСТ» на 2023 рік Успенівської сільської  територіальної громади»      

                                       Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про затвердження програми «Підтримки військовослужбовців Успенівської сільської територіальної громади, які брали (беруть) участь в захисті України, їх сімей та членів сімей загиблих, поранених зниклих безвісті військовослужбовців на 2023-2025р

                                                    Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про  затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021 - 2025 роки

                                         Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання  та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів місцевого бюджету Успенівської сільської ради.

                                                   Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

 

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення  сільської  ради від  22 грудня 2022 року № 586-VІІІ  «Про бюджет Успенівської сільської територіальної громади на 2023 рік 

                                                  Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про повторне заслуховування  та затвердження звіту  про діяльність старости сіл Крива Балка, Над’ярне Кривобалківського старостинського  округу №2   Строєнко Ю.І

            Доповідав: Строєнко Ю.І староста сіл Крива Балка, Над’ярне.

  1. Про внесення змін до рішення № 208-УІІ від 31.10.2017 року «Про затвердження тарифів  оплати за водокористування» Миколаївка – Новоросійській сільській ради Саратського району Одеської області.

                                            Доповідав в.о. сільського голови Кліманова Н.І.,

  1. Про затвердження списків на безкоштовне харчування учнів  закладів загальної середньої освіти Успенівської сільської ради

                                                     Доповідав: Ходос В.В.. начальник  відділу освіти        

  1. Затвердження  технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати  у властьність    гр. ОСОБА_1для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,3163 га ріллі на території  Успенівської  сільської ради Білгород – Дністровського  району Одеської області    (за  межами  населеного  пункту с.Успенівка) масив № 15 ділянка  № 555 за кадастровий номер  5124586800:01:001:1231

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу гр. ОСОБА_2 на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), на території с. Успенівка Успенівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту)

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Релігійній громаді Української православної церкви Свято-Дмитрівської , для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,2126 га, кадастровий номер  5124585200:02:001:0051,за адресою : Одеська область ,Білгород-Дністровський район, с.Ройлянка,вул..Шкільна 42а .

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(ПАЇ) , та передачу в оренду ТОВ »Злагода Південь» земельну ділянку  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва кадастровий номер 5124585200:01:001:1089 ,розташованої за адресою:Одеська область  Білгород- Дністровський район(за межами населеного пункту. С.Ройлянка,масив 42,ділянка 53.

                                                   Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(ПАЇ) , та передачу в оренду ТОВ »Злагода Південь» земельну ділянку  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва кадастровий номер 5124585200:01:001:1089 ,розташованої  за адресою:Одеська область  Білгород- Дністровський район(за межами населеного пункту. С.Ройлянка,масив 42,ділянка 52.

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передача у власність  гр. ОСОБА_3  земельної ділянки площею 0,2500га  , для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) кадастровий номер 5124583600:02:001:0175 в межах населеного пункту за адресою:Одеська область  Білгород – Дністровський район,   с. Миколаївка-Новоросійська, Адреса_3.

                                                      Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0684 га з кадастровим номером 5124585200:01:001:1090 на користь НЕК «УКРЕНЕРГО», за рахунок земель комунальної власності Успенівської сільської ради , яка розташована за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада, (за межами населених пунктів).

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0263 га з кадастровим номером 5124586800:01:002:0569 на користь НЕК «УКРЕНЕРГО», за рахунок земель комунальної власності Успенівської сільської ради , яка розташована за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада, (за межами населених пунктів).

                                                                 Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0645 га з кадастровим номером 5124586800:01:001:1228 на користь НЕК «УКРЕНЕРГО», за рахунок земель комунальної власності Успенівської сільської ради , яка розташована за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада, (за межами населених пунктів).

                                                               Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:0908 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада , масив № 19,ділянка №840 (за межами населеного пункту).

                                                   Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1155 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                           Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1150 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                                Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1143 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1113 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                    Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1135 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                           Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1117 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1136 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1171 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                            Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1165 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                     Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1112 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                           Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1161 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                             Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1142 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                       Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1172 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                 Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1174 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                             Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1108 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).

                                                             Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124586800:01:001:1088 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).                                                                                           Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.
  2. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки,на яку поширюється право сервітуту та укладення договору про встановлення земельного сервітуту  на частину земельної ділянки з кадастровим  номером 5124585200:01:001:1086 ,яка розташована на території Одеська область, Білгород-Дністровський район, Успенівська сільська рада  (за межами населеного пункту).                                                                                           Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь