Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

ОПЕРАТИВНІ ДАНІ ПРО РОБОТУ ЕНЕРГОСИСТЕМИ

Дата: 06.10.2023 09:15
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Ситуація в енергосистемі на 5️⃣ жовтня: внаслідок обстрілів та технологічних порушень без світла залишалися споживачі у 9 областях

🔸 СИТУАЦІЯ У ПРИФРОНТОВИХ ОБЛАСТЯХ

🔥 У Миколаївській області внаслідок падіння уламків дрона пошкоджено лінію електропередачі, знеструмлено споживачів. Також через обстріли залишається без світла частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

🔸 ГЕНЕРАЦІЯ

🛠 Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, достатньо для забезпечення потреб споживачів. Енергетики продовжують готувати енергосистему до опалювального сезону, який буде відбуватися в умовах російських атак. Триває масштабна ремонтна кампанія на об’єктах генерації – теплової, гідро- та атомної.

🔸 СИТУАЦІЯ У РЕГІОНАХ

Внаслідок технологічних порушень у Дніпропетровській області тимчасово залишалися без світла 7,4 тис. споживачів, у Чернівецькій області – 29 тис. споживачів. Наразі всіх заживлено.

🔸 СИТУАЦІЯ НА ЗАЕС

💧 Фіксується незначне зниження рівня води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС. Наразі він становить 15,79 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції.

🔸 НАСЛІДКИ ПІДРИВУ ДАМБИ КАХОВСЬКОЇ ГЕС

У Херсоні триває відновлення мереж, пошкоджених під час повені. Минулої доби 💡 заживлено 121 точку доступу, у місті залишаються знеструмленими 2 тисячі споживачів. Енергетики працюють над відновленням електропостачання, але ремонтні роботи сповільнені через обстріли.

🔸 ЕКСПОРТ/ІМПОРТ

Комерційний імпорт електроенергії за минулу добу склав 641,00 МВт*год. Експорт до Словаччини та Молдови склав 643,00 МВт*год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь