Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Вітаємо з Міжнародним днем всіх студентів!

Дата: 17.11.2023 09:05
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Шановні студенти та викладачі! Сьогодні, в день, коли ми відзначаємо Міжнародний день студентів, ми не можемо не згадати трагічні події 1939 року. Той день став чорною плямою в історії, коли мирна демонстрація в Чехії перетворилася на трагедію, і один із студентів був важко поранений поліцією, що призвело до його смерті.

Ця подія, хоч і трагічна, стала фундаментом для встановлення цього свята, щоб нагадати нам про важливість захисту прав та безпеки студентів у всьому світі. Сьогодні ми вшановуємо всіх студентів, які прагнуть знань та самовдосконалення, і закликаємо всіх пам'ятати про те, як важливо забезпечити їхню безпеку та захист прав.

Нехай цей день буде не лише святом молодості, веселого життя та відсутності дорослих проблем, але й визнанням сили та важливості студентської громади у формуванні майбутнього. Нехай ми разом присвятимо його пам'яті тих, хто постраждав, і зобов'язуємося докладати всі зусилля для створення безпечного та стимулюючого середовища для навчання.

 

З повагою,
в.о. сільського голови
Надія КЛІМАНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь