Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулась 29 сесія Успенівської сільської ради VIII скликання

Дата: 16.11.2023 11:20
Кількість переглядів: 142

14 листопада 2023 року о 10:00 годині під керівництвом в.о. сільського голови Надії КЛІМАНОВОЇ та заступника сільського голови Валерія КОРНЯ відбулась 29 сесія Успенівської сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Успенівської територіальної громади за 9  місяців 2023 року.

                                           Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про внесення змін до рішення №636 – УІІІ від 22.06.2023 р «Про затвердження Програми взаємодії Білгород – Дністровської районної державної адміністрації з органами місцевого самоврядування на 2023 рік»      

                                       Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про затвердження програми «Громадські роботи» на 2023 рік

                                                    Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення  сільської  ради від  22 грудня 2022 року № 586-VІІІ  «Про бюджет Успенівської сільської територіальної громади на 2023 рік

                                         Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про дострокове припинення повноважень старости Кривобалківського старостинського округу №2  Строєнко Юлії Іванівни.

                                                   Доповідав: Кліманова Н.І в.о. сільського голови

  1. Обговорення  листа – повідомлення від ТОВ «Успенівське»про намір поновити договір оренди та розгляд проекту додаткової угоди 

                                Доповідали: Кліманова Н.І в.о. сільського голови та Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Затвердження  технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати  у власність    гр.ОСОБА_1, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельну ділянку площею 3,3313 га ріллі на території  Успенівської  сільської ради Білгород – Дністровського  району Одеської області    (за  межами  населеного  пункту с.Успенівка) масив № 6 ділянка  № 261 кадастровий номер  5124586800:01:001:1233

            Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Затвердження  технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати  у власність    гр.ОСОБА_2 ,для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельну ділянку площею 3,3161 га ріллі на території  Успенівської  сільської ради Білгород – Дністровського  району Одеської області    (за  межами  населеного  пункту с.Успенівка) масив № 28 ділянка  № 1250 кадастровий номер  5124586800:01:003:0628.

                                            Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), ОСОБА_3 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва що розташована за адресою: Успенівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Успенівка).

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Про надання дозволу АТ «ДТЕК Одеські електромережі» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в  довгострокову оренду земельних ділянок  орієнтовною загальною площею 0,0100 га, для будівництва та експлуатації об’єктів енергетичної інфраструктури, які розташовані  за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровського району с.Забари.

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності в  довгострокову оренду для будівництва та експлуатації об’єктів  енергетичної інфраструктури на території села Крива Балка, Білгород-Дністровського району, Одеської  області та надання земельних ділянок в оренду акціонерному товариству «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу ТОВ»лайфселл» на розробку пректу землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду  для будівництва  та експлуатації об’єктів і споруд електрозв’язку, що розташована  на території Успенівської сільської ради за межами с.Крива Балка, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

                                                   Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу гр..ОСОБА_4  на розробку проекту  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Успенівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області за межами населеного  пункту с.Успенівка, вул.Кишинівська, буд. 75/7.

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачі безоплатно у власність земельну ділянку гр. ОСОБА_5, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту за адресою:Одеська область  Білгород – Дністровський район, с.Миколаївка-Новоросійська, **.

                                                      Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі безоплатно у власність земельну ділянку гр. ОСОБА_6, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту за адресою:Одеська область Білгород – Дністровський район, с.Миколаївка-Новоросійська, **.

                                                      Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), ОСОБА_7 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва що розташована за адресою: Успенівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Успенівка) масив № 7, ділянка № 309.

                                                                 Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), ОСОБА_8 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва що розташована за адресою: Успенівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Успенівка).

                                                               Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження акту  приймання – передачі основних засобів зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Успенівської сільської ради комп’ютерного  обладнання  для   закладів освіти громади.

                                                   Доповідав: Дімова М.О. – начальник відділу освіти

  1. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь