Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулась 29 сесія Успенівської сільської ради VIII скликання

Дата: 16.11.2023 11:20
Кількість переглядів: 134

14 листопада 2023 року о 10:00 годині під керівництвом в.о. сільського голови Надії КЛІМАНОВОЇ та заступника сільського голови Валерія КОРНЯ відбулась 29 сесія Успенівської сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Успенівської територіальної громади за 9  місяців 2023 року.

                                           Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про внесення змін до рішення №636 – УІІІ від 22.06.2023 р «Про затвердження Програми взаємодії Білгород – Дністровської районної державної адміністрації з органами місцевого самоврядування на 2023 рік»      

                                       Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про затвердження програми «Громадські роботи» на 2023 рік

                                                    Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення  сільської  ради від  22 грудня 2022 року № 586-VІІІ  «Про бюджет Успенівської сільської територіальної громади на 2023 рік

                                         Доповідав: Лускало О.М. начальник  відділу фінансів

  1. Про дострокове припинення повноважень старости Кривобалківського старостинського округу №2  Строєнко Юлії Іванівни.

                                                   Доповідав: Кліманова Н.І в.о. сільського голови

  1. Обговорення  листа – повідомлення від ТОВ «Успенівське»про намір поновити договір оренди та розгляд проекту додаткової угоди 

                                Доповідали: Кліманова Н.І в.о. сільського голови та Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Затвердження  технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати  у власність    гр.ОСОБА_1, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельну ділянку площею 3,3313 га ріллі на території  Успенівської  сільської ради Білгород – Дністровського  району Одеської області    (за  межами  населеного  пункту с.Успенівка) масив № 6 ділянка  № 261 кадастровий номер  5124586800:01:001:1233

            Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Затвердження  технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати  у власність    гр.ОСОБА_2 ,для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельну ділянку площею 3,3161 га ріллі на території  Успенівської  сільської ради Білгород – Дністровського  району Одеської області    (за  межами  населеного  пункту с.Успенівка) масив № 28 ділянка  № 1250 кадастровий номер  5124586800:01:003:0628.

                                            Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), ОСОБА_3 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва що розташована за адресою: Успенівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Успенівка).

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Про надання дозволу АТ «ДТЕК Одеські електромережі» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в  довгострокову оренду земельних ділянок  орієнтовною загальною площею 0,0100 га, для будівництва та експлуатації об’єктів енергетичної інфраструктури, які розташовані  за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровського району с.Забари.

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

  1. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності в  довгострокову оренду для будівництва та експлуатації об’єктів  енергетичної інфраструктури на території села Крива Балка, Білгород-Дністровського району, Одеської  області та надання земельних ділянок в оренду акціонерному товариству «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

                                                         Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу ТОВ»лайфселл» на розробку пректу землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду  для будівництва  та експлуатації об’єктів і споруд електрозв’язку, що розташована  на території Успенівської сільської ради за межами с.Крива Балка, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

                                                   Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу гр..ОСОБА_4  на розробку проекту  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Успенівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області за межами населеного  пункту с.Успенівка, вул.Кишинівська, буд. 75/7.

                                                          Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачі безоплатно у власність земельну ділянку гр. ОСОБА_5, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту за адресою:Одеська область  Білгород – Дністровський район, с.Миколаївка-Новоросійська, **.

                                                      Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі безоплатно у власність земельну ділянку гр. ОСОБА_6, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту за адресою:Одеська область Білгород – Дністровський район, с.Миколаївка-Новоросійська, **.

                                                      Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), ОСОБА_7 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва що розташована за адресою: Успенівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Успенівка) масив № 7, ділянка № 309.

                                                                 Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), ОСОБА_8 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва що розташована за адресою: Успенівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Успенівка).

                                                               Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

  1. Про затвердження акту  приймання – передачі основних засобів зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Успенівської сільської ради комп’ютерного  обладнання  для   закладів освіти громади.

                                                   Доповідав: Дімова М.О. – начальник відділу освіти

  1. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь