Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Другий конкурс громадських ініціатив, які працюють у сфері збереження культурної спадщини

Дата: 20.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Агентство з розвитку приватної ініціативи (АРПІ) та Мережа українських ОГС для підтримки громад зі спадщиною GoHeritage! оголошує конкурс молодіжних ініціатив із захисту та збереження місцевої спадщини в рамках проекту, який впроваджується за співфінансування Фонду підтримки демократії NED (США).


В рамках попереднього конкурсу, що проводився в 2023 році, було відібрано 22 конкурсантів з 17 областей України, які взяли участь у навчальному кемпі, та в подальшому підготували проектні заявки, серед яких було підтримано 5 громадських ініціатив.

До участі у другому конкурсі запрошуються молодіжні ОГС[1] України, громадські активісти, неформальні молодіжні об’єднання та ініціативні групи.

Ініціативи повинні бути реалізовані в межах однієї або кількох місцевих громад України (крім громад на тимчасово окупованих територіях). Передбачається підтримати не більше однієї ініціативи в конкретній громаді.

Конкурс включає такі етапи: 1) подання концепцій ініціатив ОГС у сфері збереження культурної спадщини відповідних місцевих громад; 2) навчальний кемп для авторів кращих концепцій; 3) грантова підтримка та реалізація відібраних ініціатив.

Подати концепцію ініціативи необхідно до 20 січня 2024 року, заповнивши заявку за цим посиланням https://forms.gle/ewDZXaJzYtNeRx349.

Для зручності підготовки і заповнення – заявка у форматі word  доступна за посиланням https://docs.google.com/document/d/1SsDf5yCrWWzc2V8M0BgTPrP8R__XQK3x/edit?usp=sharing&ouid=109332627542289285224&rtpof=true&sd=true.

Листи підтримки від потенційних партнерів: органів місцевого самоврядування, державної влади та ОГС відповідних територіальних громад та ін. – вітаються, але не є обов’язковими.

За результатами оцінювання буде відібрано не більше 20 концепцій.

Результати відбору будуть оголошені до 10 лютого 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь