Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Другий конкурс громадських ініціатив, які працюють у сфері збереження культурної спадщини

Дата: 20.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Агентство з розвитку приватної ініціативи (АРПІ) та Мережа українських ОГС для підтримки громад зі спадщиною GoHeritage! оголошує конкурс молодіжних ініціатив із захисту та збереження місцевої спадщини в рамках проекту, який впроваджується за співфінансування Фонду підтримки демократії NED (США).


В рамках попереднього конкурсу, що проводився в 2023 році, було відібрано 22 конкурсантів з 17 областей України, які взяли участь у навчальному кемпі, та в подальшому підготували проектні заявки, серед яких було підтримано 5 громадських ініціатив.

До участі у другому конкурсі запрошуються молодіжні ОГС[1] України, громадські активісти, неформальні молодіжні об’єднання та ініціативні групи.

Ініціативи повинні бути реалізовані в межах однієї або кількох місцевих громад України (крім громад на тимчасово окупованих територіях). Передбачається підтримати не більше однієї ініціативи в конкретній громаді.

Конкурс включає такі етапи: 1) подання концепцій ініціатив ОГС у сфері збереження культурної спадщини відповідних місцевих громад; 2) навчальний кемп для авторів кращих концепцій; 3) грантова підтримка та реалізація відібраних ініціатив.

Подати концепцію ініціативи необхідно до 20 січня 2024 року, заповнивши заявку за цим посиланням https://forms.gle/ewDZXaJzYtNeRx349.

Для зручності підготовки і заповнення – заявка у форматі word  доступна за посиланням https://docs.google.com/document/d/1SsDf5yCrWWzc2V8M0BgTPrP8R__XQK3x/edit?usp=sharing&ouid=109332627542289285224&rtpof=true&sd=true.

Листи підтримки від потенційних партнерів: органів місцевого самоврядування, державної влади та ОГС відповідних територіальних громад та ін. – вітаються, але не є обов’язковими.

За результатами оцінювання буде відібрано не більше 20 концепцій.

Результати відбору будуть оголошені до 10 лютого 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь