Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулась 31 сесія Успенівської сільської ради VIII скликання

Дата: 15.01.2024 09:15
Кількість переглядів: 148

12 січня 2024 року о 12:00 годині під керівництвом в.о. сільського голови Надії КЛІМАНОВОЇ та заступника сільського голови Валерія КОРНЯ відбулась 31 сесія Успенівської сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:
1.    Про внесення змін  до рішення №6-УІІІ від 03.12.2020 року «Про затвердження нових постійних комісій Успенівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області» в новій редакції.
                    Доповідав: Кліманова Н.І в.о. сільського голови.

2.    Про внесення змін до рішення №7 від 03.12.2020 року «Про затвердження голів постійних комісій Успенівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, затвердження членів постійних комісій та положення про комісії, в новій редакції.
        Доповідав: Кліманова Н.І в.о. сільського голови
3.    Внести зміни до рішення №11 від 03.12.2020 року «Про утворення виконавчого комітету Успенівської сільської ради та визначення його  чисельності» та до рішення №20-УІІІ від 23.12.2020 року «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету Успенівської сільської ради» в новій редакції.
     Доповідав: Корінь В.Ф. заступник сільського голови.
4.    Внести зміни до рішення №667-УІІІ від 14.07.2023 року « Про  затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Успенівської сільської  ради»  в новій редакції.
     Доповідав: Кліманова Н.І. в.о. сільського голови.
5.    Про проведення громадського обговорення.
     Доповідав: Дімова М.О. начальник  відділу освіти культури молоді та спорту.
6.    Про зміну типу та найменування Миколаївко-Новоросійського ЗЗСО І-ІІІ ст. Успенівської сільської ради.
    Доповідав: Дімова М.О. начальник  відділу освіти культури молоді та спорту.
7.    Про поновлення договору оренди землі № б/н від 18.11.2004 року, об’єктом якого є земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Успенівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту).
Доповідали: Кліманова Н.І. в.о. сільського голови та Урсул Л.В. – начальник земельного відділу

8.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у власність гр.ОСОБА_1 земельну ділянку площею 3,3585 га ріллі для товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Успенівської сільської ради Білгород - Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту) кадастровий номер 5124586800:01:001:1234.
                            Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.

9.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі безоплатно у власність земельну ділянку гр. ОСОБА_2 для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) яка розташована за адресою:Одеська область Білгород – Дністровський район, с.Успенівка , вул.Кишинівська, буд **, кадастровий номер 5124586800:02:001:0121.
    Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.
10.    Про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність земельної ділянки гр.ОСОБА_3, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельну ділянку площею 3,3088 га ріллі на території Успенівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с.Успенівка) кадастровий номер 5124586800:01:001:1235.
    Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.
11.    Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі.
    Доповідав: Урсул Л.В. – начальник земельного відділу.
12.   Розгляд клопотання  Успенівського ССТ голова правління Урсул Інна Павлівна.
        Доповідав: Корінь В.Ф. заступник сільського голови

13.   Різне.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь