Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Скорботна втрата: Загинув мешканець Успенівської громади

Дата: 25.01.2024 09:15
Кількість переглядів: 1780

Спільнота села Крива Балка занурена в глибокий жаль та скорботу внаслідок втрати свого чоловіка, сина, брата та співвітчизника – молодшого сержанта ЗАРАВЕДЯ Івана Георгійовича. Цей відважний захисник Батьківщини віддав своє життя 18 січня 2024 року в районі населеного пункту Степове Покровського району Донецької області під час виконання бойових завдань.

Іван Георгійович ЗАРАВЕДЯ служив стрільцем-зенітником, знаходячись на передовій лінії оборони, готовий захищати свою країну від будь-якої небезпеки. Його військова справа служила прикладом відданості, відваги та патріотизму.

Втрата військовослужбовця є великим ударом для родини, друзів та всієї громади. ЗАРАВЕДЯ Іван Георгійович поклав своє серце на алтар військової служби, віддавши себе на благо рідної землі.

Померти заради свого народу – велика жертва, яка залишає глибокий слід в серцях тих, хто знаходиться навколо. Втрата такого героя призводить до підняття багатьох питань щодо вартості миру та ціни свободи.

Важливо вшанувати пам'ять ЗАРАВЕДІ Івану Георгійовичу, як військовослужбовця, який поклав життя на вівтарі служби своєму народу. Його жертва несе в собі поважність та вдячність за те, що він зробив для захисту тих, кого любив – своєї родини, друзів та рідної України.

Російська агресія забрала ЗАРАВЕДЮ Івана Георгійовича у співвітчизників та, передусім, у його найближчих. Це боляча втрата для батьків-пенсіонерів, дружини, дітей та сестер, які залишились відповідно без сина, чоловіка, батька та брата.

В цей тяжкий момент, наша думка і серце спрямовані до родини загиблого воїна. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Нехай пам'ять про ЗАРАВЕДЮ Івана Георгійовича буде вічною, а його вчинок – нагадуванням про те, що свобода завжди вимагає жертв. Світла пам'ять герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь