Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Відбулось засідання виконавчого комітету №36 Успенівської сільської ради

Дата: 26.01.2024 16:48
Кількість переглядів: 55

Під керівництвом заступника сільського голови Валерія КОРНЯ відбулося засідання виконавчого комітету №36 Успенівської  сільської ради.

На порядок денний було винесено наступні питання:                                                       

  1. Про визначення переліку об'єктів та видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2024 рік. (доповідав заступник сільського голови Корінь В.Ф.)    
  2. Про визначення переліку об'єктів та видів робіт для засуджених, які відбуватимуть покарання у виді громадські роботи на 2024 рік (доповідав заступник сільського голови Корінь В.Ф.)
  3. Про визначення переліку об'єктів та видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних (оплачуваних) робіт на 2024 рік (доповідав заступник сільського голови Корінь В.Ф.)
  4. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Успенівської сільської ради на 2024 рік (доповідала керуючий справами виконавчого комітету Устющева І.М.)
  5. Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до виконкому Успенівської сільської ради за 2023 рік (доповідала керуючий справами виконавчого комітету Устющева І.М.)
  6. Про затвердження графіку особистого та виїзних прийомів громадян посадовими особами виконавчого комітету Успенівської сільської ради на 2024 рік (доповідала керуючий справами виконавчого комітету Устющева І.М.)
  7. Про затвердження списків на безкоштовне харчування учнів закладів загальної середньої освіти Успенівської сільської ради (доповідала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дімова М.О)
  8. Про взяття під соціальний провід сім'ю, яка персбувас в складних життсвих обставинах (доповідала фахівець з соціальної роботи КУ "ЦНСП" - Скалозуб О. В.)
  9. Про затвердження плану роботи Координаційної ради з питань запобігання та протидії домошньому  насильству, насильству за ознакою статті, торгівлі людьми та гендерної рівності на 2024 рік (доповідала фахівець з соціальної роботи КУ "ЦНСП" - Скалозуб О. В.)
  10. Про затвердження вартості харчування та встановлення пільгових умов оплати за харчування в  закладах ЗСО Успенівської сільської ради на 2024 (доповідала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дімова М.О)
  11. Про прийняття на безоплатне обслуговування одиноких громадян похилого віку та закріплення їх за соціальним робітником (доповідала фахівець з соціальної роботи КУ "ЦНСП" - Скалозуб О. В.)
  12.  Про затвердження вартості харчування та встановлення пільгових умов оплати за харчування в закладах дошкільної освіти Успенівської сільської ради на 2024 рік (доповідала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дімова М.О)
  13. Про присвоєння адреси нежитлової будівлі (склад), Ульбін Є.І. с. Успенівка, Успенівської сільської ради.Білгород-Дністровського району, Одеської області (доповідала начальник земельного відділу Урсул Л.В.)
  14. Про присвоєння адреси нежитлової будівлі Катющсву П.І.с. Успенівка, Успенівської сільської ради.Білгород-Дністровського району. Одеської області (доповідала начальник земельного відділу Урсул Л.В.)
  15. Про затвердження плану роботи на 2024 рік Комунальної установи «Центр Надання Соціальних Послуг» Успенівської сільської ради (доповідала фахівець з соціальної роботи КУ "ЦНСП" - Скалозуб О. В.)
  16. Про розгляд заяв по наданню адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верстам населення та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, які зареєстровані та фактично проживають на території Успенівської сільської ради (доповідала керуючий справами виконавчого комітету Устющева І.М.)
  17. Про надання матеріальної допомоги на поховання загиблого військовослужбовця ЗСУ України

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь