Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Покращення якості та ефективності надання соціальних послуг мешканцям громади

Дата: 08.04.2024 09:15
Кількість переглядів: 160

    05.04.2024 року  відбулась важлива подія для робітників Комунальної установи «Центр Надання Соціальних Послуг» Успенівської сільської ради. Виконуюча обов’язки сільського голови  Надія КЛІМАНОВА, разом з директором КУ « ЦНСП» Успенівської сільської ради Віталіною ЛІТВІН,  вручила 7 новеньких велосипедів соціальним робітникам.

    В.о. сільського голови Надія КЛІМАНОВА подякувала соціальним робітникам за їхню доброту, чуйність та співпереживання, з якими вони виконують свою роботу, турбуючись про літніх людей. Вона відзначила, що з метою покращення якості та ефективності надання соціальних послуг мешканцям громади було прийнято рішення закупити соціальним робітникам транспортні засоби. На придбання використані кошти сільського бюджету у сумі 37940 тис. гривень.

    Як зазначила директор Комунальної установи «Центр Надання Соціальних Послуг» Успенівської сільської ради Віталіна ЛІТВІН, Комунальною установою  обслуговується 60 осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, більшість з яких проживають у віддалених куточках нашої громади. Тому такий мобільний вид транспорту, як велосипед, дає можливість ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, адже соціальні робітники доставляють своїм підопічним продукти харчування, господарські товари, ліки та інше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь