Успенівська сільська рада
Одеська область, Б-Дністровський район

Звіт роботи літніх пришкільних таборів при закладах освіти Успенівської сільської ради

Дата: 17.06.2024 14:56
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

З 3 по 14 червня 2024 року на базі пяти закладів загальної середньої освіти Успенівської сільської  територіальної громади  працювали дитячі пришкільні табори відпочинку з денним короткотривалим перебуванням.

З метою здійснення заходів у період дії воєнного стану, спрямованих на зміцнення здоровя дітей шляхом організації відпочинку, створення оптимальних умов для безпечного та ефективного перебування дітей у дитячих закладах відпочинку, надання послуг та відпочинку дітям, які потребують особливої соціальної уваги й підтримки, було відкрито пять дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням на базі закладів загальної середньої освіти Успенівської сільської  територіальної громади:

«Мрія» Миколоївко-Новоросійського ЗЗСО І-ІІІ ст.

«Темп» Кривобалківського ОЗЗСО           

«Summer Camp» Забарської гімназії

«Дзвіночки» Успенівського ОЗЗСО

«Сонечко» Ройлянського ЗЗСО І-ІІІ ст..

Усі табори відпочинку мали укриття, де створені безпечні умови перебування дітей та працівників. Організованим відпочинком було охоплено 165 дітей громади.

Під час роботи таборів  проводилися  різноманітні форми виховної, навчальної та пізнавальної діяльності із врахуванням вікових особливостей дітей, їхнього творчого, інтелектуального і фізичного потенціалу. Велике значення надавалося безпеці життєдіяльності, щоденно проводили наступні бесіди: «Правила поведінки у таборі»; «Як поводитися на випадок нападу»; «Газ у побуті»; «Здоровий спосіб життя та здоров`я»; «Небезпека на дорогах»; «Електричний струм»; «Вода – необхідна складова людини»; «Пожежна безпека»; «На природі»; «Безпека довкілля»; «Як запобігти отруєнню грибами?»; «Як поводитись під час екскурсії» та інші.

Під час роботи пришкільних таборів відпочинку були досягнуті наступні результати роботи:

  • Зміцнення здоров'я дітей;
  • Виховання почуття любові до Батьківщини;
  • Розвиток інтересу до рідного краю, традицій, звичаїв рідного краю;
  • Творче зростання вихованців;
  • Розвиток у школярів інтересу до занять фізкультурою і спортом;
  • Зміцнення дружби і співпраці між дітьми різного віку.
  • Діти з великим задоволенням приходили кожен день в табір, де їх привітно зустрічали вихователі. Різноманітність форм та методів роботи сприяло розвитку спостережливості і творчої самостійності дітей, вихованню в них фізичної витривалості та інтересу до занять фізкультурою, зміцненню здоров’я, загартовуванню організму, зміцненню відносин у колективі, бажання брати активну участь у спільних справах: конкурсах, змаганнях, розважальних святах, акціях, іграх, лінійках, екскурсіях. Вихователі доклали максимум зусиль для створення доброго емоційного настрою; сприяли добровільній участі дітей у різних справах; забезпечували індивідуальний підхід до учнів, що потребують підвищеної педагогічної уваги.

  У день закриття таборів діти ділилися враженнями та відзначили, що цей період був цікавим, насиченим подіями та враженнями.

Дякуємо адміністрації та педагогічним колективам закладів освіти за активний відпочинок дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь